Onze DJ's

Wij willen de beste muziek voor onze klanten en dat uw wensen vervuld worden. Daarom werken wij alleen met Dj's die passie voor muziek hebben, professioneel zijn en vele jaren ervaring hebben. Hieronder vindt u een selectie van onze Dj's.
U kunt gemakkelijk zoeken door uw muziekstijl te selecteren.

Ricky-T

Dj Ricky-T, Rick Timp, All Round Dj, Dj,

Ricky-T is een alleskunner; House, Urban, Reggaeton, Nederlandstalig, Après Ski en alles wat daar tussenin zit is het repertoire van deze DJ.

Ricky-T weet een zaal vanaf de eerste beat mee te slepen door de nieuwste hits, de oudere toppers en alles wat het publiek maar wil horen aan elkaar te mixen. Klik op de foto voor meer informatie.

Dj Pj

Dj PJ. Inhuren. PJ. Studenten dj. studenten feest.

Door zijn brede muzieksmaak en altijd uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar het is te omschrijven als een achtbaan die van de jaren 60 rock-'n-roll naar de top40 van nu heen en weer roetsjt en daarbij een aantal keer over de kop gaat via de Dance classics uit de 70's en 80's en ook de boy- en girlbands en de overige "foute" hits uit de 90's niet overslaat.

Bruiloft DJ

FeestmuziekXL.nl - Dé Bruiloft Discoshow - Bruiloft Dj - Trouwen

Xclusive Bookings beschikt over diverse ervaren allround dj's welke jullie feest tot een groot succes kunnen brengen.
Door de juiste nummer op het juiste moment te draaien zullen alle voetjes op de vloer niet stil staan.

Xclusive Bookings werkt hierin samen met partner bedrijf FeestmuziekXl.nl Dé Bruiloft Discoshow.

Dr Vybez

Dr Vybez

Een professioneel en veelzijdige DJ voor wie geen muziekstijl te gek is!

Allround Dr Vybez is begin 2007 gestart als allround dj. Door zijn brede smaak aan muziek, zijn grote talent en zijn oneindige enthousiasme weet hij ieder feest perfect aan te voelen en te bespelen! Klik op de foto voor meer informatie.

Pra Po Rovero

Pra Po Rovero

Pra Po Rovero is een volwaardig club/allround dj met een unieke eigen stijl. Zijn stijl komt tot uiting in een vlotte mix van Latin/Afro House en Urban, geïnspireerd door dj's als Mastiksoul, Gregor Salto, D-Rashid en Irwan. Pra Po Rovero is breed inzetbaar en kan als allround dj ook zeer goed uit de
voeten. Van commercieel (Top 40) tot 80’s/90’s en van RnB tot Nederlands in een afwisselende mix is wat hij je voorschoteld.

Pagina's