Dj Pj

Door zijn brede muzieksmaak en altijd uitdijende muziekcollectie is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen, maar het is te omschrijven als een achtbaan die van de jaren 60 rock-'n-roll naar de top40 van nu heen en weer roetsjt en daarbij een aantal keer over de kop gaat via de Dance classics uit de 70's en 80's en ook de boy- en girlbands en de overige "foute" hits uit de 90's niet overslaat.

Daarnaast is het voor hem onmogelijk om stil te blijven staan achter de draaitafels en dat is met zijn volslanke postuur en altijd brede glimlach meerdere malen omschreven als: "het is al een genot om de hele avond te kijken naar hoe je uit je dak gaat, laat staan om zelf daarbij ook nog eens los te gaan".

Ook is hij geen nieuwkomer in het draaien, al sinds de midden jaren 90 heeft hij op diverse plekken zijn draaikunsten vertoond. Zoals Speakers in Delft, het Paardcafé in Den Haag, de Calypso in Rotterdam en vele studentenfeesten. Ook draait hij met regelmaat op bruiloften, bedrijfsfeesten en grote evenementen, die hem onder andere naar de Coolsingel in Rotterdam, de HMH en de Melkweg in Amsterdam en Paaspop te Schijndel brachten.

Wilt u een offerte aanvragen, klik hier.

Muziek genre: 
Allround
Feest
Dj PJ. Inhuren. PJ. Studenten dj. studenten feest.
Images: